UN BRONZEJAT PERFECTE


A totes ens agrada posar-nos morenes a l’estiu, ja que això ens fa sentir millor, ens fa semblar més guapes i que tenim millor cos. És per això que la majoria dels cops que anem a la platja és principalment per bronzejar-nos.




Alguns tips que us proposem per aconseguir un bronzejat perfecte són els següents:


  • Menjar aliments accelerants del bronzejat com la pastanaga, l'albercoc, el pebrot vermell, el préssec, la síndria, el mango, la tronja, la mandarina, la llimona, el kiwi o la papaia, A més, si vols conservar el bonzejat, et recomanem les maduixes, el raïm i els nabius.
  • Beure molta aigua, per hidratar la pell des de dintre. Així evitarem que es sequi i millorarà la seva elasticitat, fent que retingui millor el bronzejat perquè després duri més.
  • Exfoliar-se la pell per eliminar les cèl·lules mortes del cos, d’aquesta manera evitarem bronzejar pell que es desprendrà a l’hora de dutxar-se.
  • Alternar l’aplicació de crema solar amb bronzejadors fets d'extractes de pastanaga i coco per atreure més els raigs de sol i aconseguir un bronzejat més daurat.


Si bé el sol, en justa mesura i prenent-lo amb precaució és saludable, també pot provocar problemes greus com cremades, insolacions, càncers de pell o melanoma. No és qüestió de teme’l ni d’evitar-lo, però sí exposar-se a ell amb mesura i la protecció adequada.


Recorda prendre aquestes precaucions a l’hora d’exposar-te al sol:


  • És important utilitzar crema hidratant amb factor de protecció solar tot l’any, encara que el dia no sigui solejat, especialment en les zones més exposades com són la cara o les mans.
  • Hem d’evitar exposar-nos al sol en les hores de major intensitat, especialment a l’estiu. Si estàs a la platja o la piscina, busca un lloc amb ombres on situar-te.
  • S’ha de tenir en compte el tipus de pell que tens, ja que els pèl-rojos i rossos tenen menys capacitat de tolerar les radiacions solars que no pas els castanys i morens, i per tant han d’anar més amb compte a l’hora d’exposar-se al sol.

Esperem que poseu en pràctica els nostres consells, sense oblidar-vos de les precaucions, i que gaudiu de l’estiu amb un bronzejat de 10!
Previous
Next Post »