TOP 7 MILLORS JOCS QUE POTS JUGAR DES DEL TEU NAVEGADOR

Darrerement s’han popularitzat una gran quatitat de jocs que funcionen a través d’internet. 

Ho han fet ja sigui gràcies per la seva fàcil jugabilitat o per la mateixa raó de ser tan simples que no és necessari descarregar-los i es poden jugar a través d’internet.
Sigui pel que sigui avui us portem el TOP DELS 7 MILLORS JOCS QUE ES PODEN JUGAR DES DE L’ORDINADOR (SENSE LA NECESSITAT DE DESCARREGAR-LOS )




TOP 7


S’assembla molt al seu predecessor, agar.io. És un intent de millora del joc amb un ambient 3D. La jugabilitat és alta tot i que un cop ho entens jugues amb molta facilitat. És divertit i intenta ser innovador.


Molt diferent a la resta i interessant. Està ambientat en l'espai, i tot i que els controls són difícils, recrea molt bé la sensació de trobar-se en l’espai (falta de gravetat)


Un shooter el qual pots jugar sense descarregar-lo! I a sobre on-line! Té tot el necessari per a ser un joc divertit i mogut. Pots triar diferents clases a l’hora de jugar.


Ets un avió! Lluita, escapa, resisteix! Entra al top 10! 
Fàcil de jugar i molt divertit.


Va arribar el segon i s’ha apoderat de tots els nostres cors. Crea la teva serp, menja per a créixer i fes que no et mengin!

2.- Agar.io

El primer de tots, el més mític! Si no l’has jugat, a què esperes? Fàcil de jugar, requereix poques coses i és diversió assegurada.

1.- Diep.io

Tancs, millores, equips i diversió! l. Molta jugabilitat amb uns controls molt simples. 10/10! Millora el teu tanc i sigues imparable!
Previous
Next Post »