ACTUALITAT ESPORTIVA: LUIS SALOM MOR D'UN ACCIDENT ALS ENTRENAMENTS PREVIS A LA CURSA DEL DISSABTE


 El passat divendres 3 de juny, el pilot de MotoGP Luis Salom va morir a causa d'un terrible accident que va succeir durant la sessió d'entrenaments de Moto2. Segons es diu, encara què no està del tot confirmat, el pilot en comptes de girar cap a la dreta a la corba 12, va anar recte i la seva moto va impactar primer contra les barreres d'aire situades al final de la pista.
(Imatge del moment de l'accident)

Lamentablament, el seu cos va impactar contra la seva pròpia moto en comptes d'haver-ho fet contra la protecció que estaba col·locada per la organització. Es diu que Luis Salom anava aproximadament a una velocitat d'entre 120 i 150 km/h.


Com a cerimònia per recordar-lo, l'equip de SAG, al que pertanyia Luis, va organitzar un homenatge abans de la carrera del Gran Premi Monster de Catalunya. Es va dur a terme un minut de silenci que va acabar sent de 15 minuts degut a l'emoció que inundava tant als pilots com als espectadors. Tots el companys que tenia el pilot portaven un cartell i samarretes en els que posava "Always in our hearts" ("Sempre en els nostres cors", en anglès)

Darrere d'aquests, estaven tots els pilots que havien de participar en la carrera que es feia després d'aquest homentage al pilot.

Un cop acabada la carrera i decidits els guanyadors, no es va fer cap celebració amb cava, tal com es fa normalment, sinó que els tres primers pilots de la classificació es van posar la samarreta dedicada a Luis Salom i li van dedicar la seva victòria i la seva posició a la classificació. 

Previous
Next Post »