VALORACIÓ DE BETA, D'OVERWATCH

 
El grup que forma la secció de Videojocs ha provat la Beta d’Overwatch; i hem considerat que, tot i que és la Beta i només és una petita part del joc, hi trobem una manca de progressió, és a dir, al principi està molt bé, però a mesura que hi vas jugant,  se't arriba a fer repetitiu, el que fa que perdi molt potencial.

Aquí hi ha diverses opcions, com ara que cada personatge guanyi noves habilitats conforme avanci la partida o fins i tot que molts d'ells s’hagin de desbloquejar a força d'hores i hores de joc, ja que la beta els ha deixat tots a la nostra disposició i això li treu la gràcia a una part que creiem que és molt important en un videojoc: la d'anar descobrint els personatges. Això és un problema tant per l’empresa, ja que els jugadors no hi invertiran diners per a obtenir nous personatges, com per als jugadors, ja que en poc temps hauran provat tots els personatges i el joc perdrà interés ràpidament.

Tot i això, Overwatch té una jugabilitat fascinant i és un joc que diverteix i entreté molt. Ara farem un breu resum del funcionament del joc.

No és com qualsevol "shooter" (joc de disparar): hi molts modes de joc diferents i els equips han de tenir composicions equilibrades, es necesita gent que curi, gent que defensi i gent que ataqui. 
O sigui , és un joc en el que és important tan aprendre a jugar amb cada personatge com coordinar-te bé amb els teus companys d'equip.

En definitiva, ens ha semblat un joc molt divertit al qual hem dedicat moltes hores molt entretingudes. Creiem que la base del joc està molt ben feta, però falta equilibrar els personatges, canviar i agregar coses noves, millorar el sistema d'emparellament i posar-li més funcions. Tot i això, és un joc que, estem segurs, tindrà un gran futur tan en el món competitiu (els e-sports) com en el lúdic.
Previous
Next Post »