MÚSICA A LA TELEVISIÓ I A INTERNET

La música està conquerint tots els mitjans de comunicació. Fins i tot ha arribat a la televisió i a Internet. En aquest article comentaré on podem trobar música de qualsevol estil en aquests dos últims mitjans mencionats.
Trobar música a Internet és molt fàcil, ja que hi ha un munt de pàgines que et permeten descarregar-ne. La pàgina més famosa d'aquestes és YouTube. Es pot trobar música d’artistes famosos a tot el món o gent que vol començar a integrar-se en el món de la música que crea les seves pròpies cançons i fan covers de cançons ja conegudes. És un bon lloc on buscar música que t’agradi ja que pots trobar de tot i, a més, van acompanyats de videoclips creats pels autors d’aquesta música. També pots consultar webs de ràdios conegudes com per exemple FlaixBac, o 40 Principales, on et recomanen cançons i et posen la seva llista d’èxits creada per ells i els seus espectadors.

I passant a la TV, hi ha uns canals on només posen música i les cançons actuals o les més exitoses i repassen la seva llista d’èxits. També poden haver-hi ocasions en què fan petits especials amb música antiga o d’algun cantant que hagi fet història amb la seva música. Uns exemples podrien ser 40 Principales i MTV.













Previous
Next Post »