EREBOS

En Nick porta dies sospitant que està passant alguna cosa a l’escola. Hi ha molts alumnes què estan faltant a classes i ja ha vist varies vegades a gent passar-se un CD.
Això no és gens estrany, de fet, podrien estar-se passant una còpia pirata d’alguna peli d’estrena. El que el té intrigat és el secretisme amb el que es porta el tema. Ningú vol dir-li què és el qué conté aquest CD, fins i tot neguen tenir-lo.
Un dia arriba el moment esperat. Una noia de l’institut, la Brynne, li passa el CD. Li dona un joc, i li demana que no parli amb ningú d’aquest.
En Nick, a l'arribar a casa, el primer que fa és engegar l’ordinador. Al principi el joc li sembla molt pesat, però de seguida l’enganxa. Al poc temps, descobreix què té d’especial el joc. Ho sap tot. I les missions que s’han de complir per a pujar de nivell les ha de dur a terme a la vida real.

OPINIÓ PERSONAL:

Erebos ha estat un llibre molt interessant de llegir. Al principi és un llibre lent, per segons avances, la trama es va fent més i més interessant. El llibre t’enganxa i de vegades arriba a posar-te els pèls de punta.
    NOTA: 9/10

Previous
Next Post »